Google+

Skyvedører

Skyvedører til Deres hjem, kontor eller garasje

Skyvedører til Deres hjem, kontor eller garasje
Vi tilbyr å lage og å montere skyvedører av høy kvalitet i ulike design og til forskjellig bruk.

Skyvedører er en moderne og funksjonell løsning – innebygde skap i bolig eller kontor, skap under trapp eller til oppbevaring av varer i garasjen, samt for å skille rom eller dets områder.

Hvordan foregår bestilling og montering av skyvedørene?

  • Vi tilbyr forskjellige design av dører og dens tilbehør.
  • Basert på målinger og Deres valgte design, lager vi et tilsvarende tilbud.
  • Våre samarbeidspartnere i Poland lager dørene Dere har bestilt. Fabrikken i Poland er internasjonalt annerkjent og tilbyr det beste forholdet mellom kvalitet og pris for skyvedører til sine kunder i Europa, USA og Midtøsten.
  • Vi setter opp Deres nye dører.

Skyvedørsdesign

Vi tilbyr et bredt utvalg design; alt fra treimitasjon, glass, frostet glass, speil, opp til individuell design med designelementene som har blitt laget spesiell til Dere.

Alle våre dører har tilbehør av høy kvalitet som er tilpasset skyvedørsdesign og interiør i monteringsområde. 3 års garanti kommer med på kjøpet.

Vi tilbyr ulike typer skyvedører


Skyvedør til innebygde skap i bolig

Romslige og funksjonelle innebygde skap i soverommet, stua, barnerommet eller kjøkkenet kan være enten rommets aksent eller en helt umerkelig del av rommet. Alt er avhengig av Deres ønsker og valgte skyvedørdesign.

  • Nye dør kan bestilles til et allerede eksisterende innebygd skap.
  • Hvis Dere ikke allerede har et innebygd skap, kan vi lage det.

Skyvedør på kontoret

Velg skyvedører for å forbedre arbeidsmiljøet på kontoret. Skjul dokumenter bak elegante dører, skill rommene som møterom fra samtalerom eller oppholdsrom for ansatte o.l. eller lag en funksjonell plass i et åpen kontorlandskap.

Skyvedør i garasjen

Hyllene som blir skjult bak en helt enkel skyvedør hjelper Dere å eliminere inntrykk av evigvarende uorden i garasje.

Bak skyvedører kan Dere skjule alt som gjør at garasjen ser uorganisert ut. Dessuten hindrer skyvedører støvtilgang til hyllene og varene blir ikke støvete så raskt.

Skyvedør under trapp

Plass under trapp er et flott og praktisk sted for oppbevaring av en rekke forksjellige husholdningsartikler. Skyvedører er den beste, enkleste og mest elegante løsningen for å skjule oppbevaringsplassen i boligen.
Vi tilbyr ulike typer skyvedører, tilbehør og løsninger.

Skyvedør for separering av rom

Skyvedører blir stadig mer populære på grunn av sin funksjon og moderne løsning. Stadig flere mennesker som ønsker å spare plass, gjøre boligen sin mer moderne og utvide rommet visuelt, velger skyvedører.

I tillegg er skyvedører en flott løsning for separering av rom i studioleiligheter.

Ønsker Dere å få mer informasjon om tilbudet?

Kontakt oss