Google+

Fornøyde kunder

Oppussing av kjøkken og stue

KnutJeg er blitt kjent med Rafal Waliczek via venner og ved at han har utført en oppgradering av vårt hjem. Han har utført ulike typer snekker-/tømrerarbeid og malingsoppdrag. Jeg vil gjerne anbefale andre potensielle kunder å kontakte ham i forbindelse med denne type arbeid. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med ham på alle vis, og jeg vil særlig trekke fram som han setter sin ære i å gjøre en solid og nøyaktig jobb, er kreativ og gir gode råd og tips for å oppnå gode, praktiske løsninger på det som synes være utfordringer. Han er imøtekommende, pålitelig og til å stole på, han gir forpliktende og rimelige anbud. Når arbeidet er utført, rydder han pent etter seg og kjører bort søppel og skrot.

/ Knut, Jar /

ABCByggServices.b703a3

Brulegging ved huset

Brulegging ved huset

GunnJa, jeg er veldig fornøyd med samarbeidet…opptil flere ganger. Jeg likte at det er nøye gjort og ryddet fint opp etterpå. Veldig viktig at man kan stole på arbeidsfolk med nøkler osv. Ja, det ville jeg absolutt gjøre.
/Gunn, Oslo. /


Bygging av trapp til terrasse og andre oppussingsarbeid

EllenVi har brukt ABC Bygg Service til flere jobber hos oss, og er veldig fornøyde. Det har vært varierende jobber, fra å bygge trapp til terrasse og steinlegge gårdsplass, til innvendig oppussing og renovering, både soverom, gang/garderobe og baderom. De møter alltid opp til avtalt tid, gjennomfører avtalt jobb svært bra og nøyaktig, til avtalt pris og tid. De er flinke til å gi beskjeder og avklare om det skulle være noe uavklart, og spør heller en gang for mye enn for lite. Veldig ok at de også rydder etter seg! Har vi opplevd at noe ikke er helt 100% som forventet, blir det gjort om igjen umiddelbart uten diskusjoner. Vi vil absolutt anbefale ABC Bygg Service tjenester, da vi bare har positive opplevelser med å benytte de.

/ Ellen, Hosle /

ABCByggServices.62ee91

 


bygging-av-terrasse-til-oskar

Bygging av terrasse

OskarVi er veldig fornøyd med arbeidet ABC Bygg Service har gjort for oss. De hadde en meget profesjonell holdning og presenterte sine idéer og forslag til jobben før og under prosessen. De avsluttet arbeidet som planlagt og holdte arbeidsområdet fint og ryddig under og etter arbeidet. Vi ville absolutt benytte deres tjenester igjen og anbefale dem til andre.
/Oskar, Haslum /


Bygging av et hjemmekontor i stua

NinaVi har benyttet Rafal for flere prosjekter i hjemmet vårt. Han bygde et hjemmekontor og var vellykket – det ser ut som en del av stua. Han har øye for detaljer så arbeidet hans ser fint ut. Han er en hyggelig person å ha i huset og han er flink til å rydde opp etter seg. Han respekterer kundens tid, så han møter alltid opp til avtalt tid!
Rafal har også utført noen mindre prosjekter og vedlikehold, og vi er veldig fornøyde med resultatene. Vi har anbefalt ham til noen av vennene våre, og de er også fornøyde.

/ Nina, Bekkestua/

ABCByggServices.cf02ca

 


fornoyde-kunder-stig-oslo_w470

Oppussing av kjøkken og stue

StigRafael er meget selvgående, hurtigarbeidende / effektiv og nøyaktig i arbeidet han utfører. Han utfører skikkelig grunnarbeid og kommer med konstruktive løsningsforslag, og han klarte raskt å tilpasse seg endringer som jeg/vi kom på underveis. Eksempelvis bestemte vi oss for å senke taket midt i oppussingsprosessen, og dette ble utført med en kvalitet som står seg den dag i dag 3 år etter. Han er også nøye med å dokumentere med kvitteringer alle materialer som kjøpes inn. Skikkelig grunnarbeid og pertentlig sluttfinish. Rafael er den håndverkeren du alltid har drømt om.

/Stig, Oslo/